Zorgeloos en flexibel huren in Groningen

Bezichtiging aanvragen

of bel ons op 050-526 29 00

Inloggen voor huurders

Cirrus Staffing Services

Cirrus Staffing Services

Logo Cirrus

Al ruim 15 jaar is Cirrus de specialist in uitzenden, detachering, werving en selectie en payrolling van (flexibel) personeel. Cirrus heeft zich daarin bewezen bij het MKB en verschillende grote klanten, waaronder de grootste speler in Nederland voor internet, telefonie en kabel.

Maatwerk

Flexibilisering van de personele bezetting kan op diverse manieren worden vormgegeven, met uitzenden en werving en selectie als belangrijke oplossingen. Op beide fronten heeft Cirrus specifieke formules ontwikkeld. Diensten die opdrachtgevers in staat stellen om - op kwalitatief hoogstaand niveau - de gewenste flexibiliteit te realiseren. En dat op een manier die flexwerkers garanties biedt op leuk en afwisselend werk.

Ondernemen zonder zorgen

Het inhuren van flexwerkers via Cirrus is niet alleen voordelig, maar ook volledig zorgeloos. Ons kwalitatief hoogwaardig recruitmentproces en betrokken personeelsbeheer zorgen voor een bewezen lager verloop- en ziektecijfer. Cirrus neemt bovendien alle administratieve taken voor haar rekening, zoals de salarisbetaling, -specificaties, jaaropgaven en personele begeleiding. Daarbij staan de flexwerkers van Cirrus garant voor een goede kwaliteit van dienstverlening. 

Wij gaan graag met u in gesprek over de voordelen en mogelijkheden die wij uw organisatie te bieden hebben!

Contactgegevens

Cirrus Noord
Damsport 3
9728 PP Groningen

T   015-251 75 75 (algemeen)
06-18 64 12 57
E  pclermonts@cirrus.nl
I  www.cirrus.nl