Zorgeloos en flexibel huren in Groningen

Bezichtiging aanvragen

of bel ons op 050-526 29 00

Inloggen voor huurders

EVC Dienstencentrum

EVC Dienstencentrum

Logo EVC Dienstencentrum

EVC Dienstencentrum is opgericht op initiatief van onafhankelijk scholingsmakelaar RBO. EVC Dienstencentrum biedt een complete dienstverlening op het gebied van EVC. Of het nu gaat om een individueel EVC-traject of een grootschalig EVC-project voor een bedrijf of organisatie. Met EVC Dienstencentrum bent u verzekerd van een deskundige en betrokken partner op het gebied van EVC. Ook op strategisch vlak denken wij graag mee over de rol en uitvoering van EVC.

Kwaliteit voorop

EVC Dienstencentrum heeft als één van eerste aanbieders in Nederland een driejarige erkenning behaald, die in 2013 verlengd is met nog eens drie jaar. EVC Dienstencentrum is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001:2008 en aangesloten bij NRTO, de brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Bij ons weet u dus zeker dat kwaliteit voorop staat! Lees meer over onze erkenning

Onafhankelijk EVC-aanbieder

Wij zijn een onafhankelijk aanbieder van EVC. Dit betekent dat wij niet zijn gebonden aan een onderwijsinstelling. Wij hebben bewust gekozen voor een onafhankelijke positie, omdat wij het belangrijk vinden dat de resultaten van EVC betrouwbaar en objectief zijn. De objectieve waarde van EVC is immers een belangrijke voorwaarde voor een landelijke erkenning van de certificaten.

Landelijk aanbod

Dankzij onze unieke en onafhankelijke positie kunnen wij overal in Nederland en in iedere gewenste branche EVC aanbieden. EVC Dienstencentrum beschikt over een landelijk netwerk van deskundige samenwerkingspartners en gecertificeerde begeleiders en assessoren. Wij werken veel in opdracht of in samenwerking met verschillende kenniscentra en O&O-fondsen, zoals Kenteq, Calibris Contract en OTIB.  

Contactgegevens

Damsport 1
Postbus 351
9700 AJ Groningen

T   050-521 86 66
E  info@evcdienstencentrum.nl
I  www.evcdienstencentrum.nl